Zahvaljujući voditeljima dobitnici prvog zlatnog gumba i to već u prvoj epizodi nove sezone Supertalenta su Scifidelity Orchestra.

''Stvarno nismo očekivali zlatni gumb, čak nismo znali ni što znači dok nam nisu objasnili'', rekli su dečki koji su pod dojmom prolaska u polufinale. ''Osjećamo se najbolje. Super je osjećaj dobiti zlatni gumb. Iskreno, bojali smo što napraviti ako prođemo dalje da show bude bolji, ali ovo nam sada daje posebnu energiju i motivaciju'', ispričali su nam. 

Šest školovanih glazbenika koji čine Scifidelity Orchestra - Stjepan Štef Horvat, Benjamin Bibo Horvat, Filip Pivot Horvat, Jošua Jole Kovačević, Abel Abi Kovačević i Robert Pajo Pajić, u ovoj formaciji sviraju od 2011. godine. Kažu kako su puno uložili u svoje glazbeno obrazovanje. Svi se profesionalno bave glazbom od malena i svi su završili barem srednju glazbenu školu, a neki čak i akademije.

Prije samog nastupa vjerovali su u publiku i znali sa je ona njihov najveći adut. Na pitanje što im je bio najbolji trenutak na pozornici gotovo su svi u isti glas rekli: ''Kad je publika odreagirala!'' 

Naravno uz to, složili su se da im se najviše svidjelo kada su naš voditeljski dvojac Rene Bitorajac i Igor Mešin iz backstagea došli na pozornicu kako bi upravo za njih pritisnuli zlatni gumb. ''To je bio show'' rekli su.

Osim što si sjajni glazbenici i zabavljači ova šestorka vrlo je vesela i duhovita tako da komentari kao što su: ''Možemo li zlatni gumb ponijeti doma'' i ''Mislili smo da zlatni gumb znači kad svi iz žirija stisnu crveni gumba u isto vrijeme'', nisu izostali.

Na pozornicu su ušetali, ali iz nje i otišli sa nevjerojatnim glazbenim taktovima, a složili su se kako ništa ne bi promijenili. ''To smo mi!'', jednostavni su dečki iz Scifidelity Orchestra.

Kako su se snašli ostali kandidati, kakva je atmosfera u backstageu i tko će u sljedećim epizodama dobiti zlatni gumb ne propustite doznati na našoj službenoj stranici kao i na društvenim mrežama - Facebook, Instagram i You Tube.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju