'Ovakvi uvjeti pravljenja brašna mogu dovesti do pojave bolesti, širenja bolesti i zaraze cijeloga sela.'

Sanja Škarić. Naime, inspektorica je zaprimila prijave kako farmerima u mlin ulaze životinje te da brašno koje farmeri prodaju klijentima nije posve čisto. Inspekotrica je farmerima zatvorila mlin te im oduzela kompletnu klijentovu narudžbu i dnevnik mlina. „Ovakvi uvjeti pravljenja brašna mogu dovesti do pojave bolesti, širenja bolesti i zaraze cijeloga sela.“, nezadovoljna je inspektorica.

Farmeri su se složili kako je mlin prljav te da su neodgovorni po tom pitanju. „Malo smo se previše opustili.“, priznao je Saša. Da životinje ulaze u mlin, inspektorica se i sama uvjerla. Koze nisu propustile priliku za ući unutra dok su vrata mlina bila otvorena. „Stanje je jako loše. Nečisto je, uvjeti rada su loši, životinje ulaze u prostor gdje se brašno dobiva i to je razlog zašto sam zatvorila mlin.“, odlučna je inspektorica.



Farmeri sada imaju neko vrijeme da srede mlin dok im inspektorica ne dođe ponovo. Nedugo nakon odlaska inspektorice klijent je došao po svoju narudžbu koje više nije bilo. „Izigrali su me ovaj put, stvarno do kraja.“, rekao je klijent te zaključio: „Budućnost im je loša. Idu u sigurnu propast. Farma ne opstaje na takav način.“.



Nakon zatvaranja mlina i razočaranog klijenta farmeri nisu mogli ostati ravnodušni što je uzrokovalo i trzavice između Edite i Saše. Edita je zamjerila Saši što se nije odazvao na njezin poziv kada je došao klijent jer je on gazda. „Saša ti si gazda. Kako ne razumiješ da moraš biti tu?“, objašnjavala mu je Edita. Kako je Saša reagirao na njezinu kritiku, pogledajte u videu:



Pogledajte kako su farmeri proveli dan: 


Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju