'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV.

Za poljoprivredu nijedna vlada nema rješenja. Poljoprivrednici starije generacije uglavnom se oslanjanju na klasične kulture koje ovise o državnim poticajima, no potražnja na globalnome tržištu pokazuje da su neke druge kulture - primjerice, nasadi za proizvodnju eteričnih ulja - smjer koji treba slijediti jer su i prinosi i zarada – veći! Više donosi ekipa 'Informera' u ovotjednoj emisiji.

U ovo moderno vrijeme ozljede na radu ne spominju se toliko kao u prošlome sustavu, no to ne znači da ne postoje. Kada se ozljede na radu doista priznaju, kakva su prava radnika u takvim slučajevima, a kakva poslodavca? Odgovore donosi ovotjedno izdanje 'Informera'.

'Informerova' priča o strancima u Hrvatskoj koji su ovdje pokrenuli uspješne poslove ima i treći nastavak. Riječ je o prvome kineskom restoranu u Zagrebu i jednome od najstarijih stranih biznisa!

Nove ere rasta nema bez tehnologije. Ona je neizostavna i u marketingu koji se danas temelji na podacima i tehnološkim platformama. Upravo je zato Steve Lok, 'martech' direktor britanskog tjednika The Economista, tom uglednom časopisu višestruko podignuo tiražu, a samim time i zaradu. Što možemo od njega naučiti?

Stručno osposobljavanje još je uvijek tražena mjera. Međutim, što ako se prije isteka godinu dana, koliko traje osposobljavanje, ugovor prekine? 'Informer' informira: kakva prava imaju mladi ljudi koji nisu završili svoju obuku?

'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju