Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Hrvatska već nekoliko godina ima relativno iste stope siromaštva, a gledajući siromaštvo među zaposlenima trenutno na minimalnoj plaći radi oko 13 tisuća radnika. Što je siromaštvo među zaposlenima te tko je u najvećem riziku.



Posljedice potresa koji su se dogodili u 2020. godini osjećaju se i na nekretninskom tržištu, naročito u gradu Zagrebu. Koji su razlozi poskupljenja, interesi kupaca, te imaju li i javni natječaji APN veze s tim.



Nedavno su održani Dani regionalnog razvoja i fondova Europske unije – nove prilike. Odgovore na pitanja koliko smo povukli novčanih sredstava u kojim područjima te glavno pitanje: jesmo li više dali za članstvo ili smo dobili novca donosi ekipa Informera.


Digitalna transformacija, digitalni marketing ili umjetna inteligencija – sve su to područja koja obuhvaća digitalna ekonomija. Za razliku od tradicionalne ekonomije, gdje je osnova bila proizvoditi što više, u digitalnoj ekonomiji najvažnije je znanje i intelektualni kapital.



Izazovi su srednje ime poduzetnica, a umrežavanje i stvaranje jačeg ozračja osobito su važni. Jedan od zaključaka nedavno održanog susreta poduzetnica je da samo uz međusobnu potporu i uvažavanje rezultati neće izostati.

Ako ste ljubitelj Božićne čarolije naša sljedeća priča će Vam vratiti osmijeh na lice. Zagrebački staklopuhački obrt već tri generacije "puše" kuglice od stakla. Sve je počelo 60-ih godina prošlog stoljeća, a danas to rade ručno i usuđujemo se reći da nikada nisu bile ljepše.

Emisiju "Informer" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju