Više saznajte u ovotjednoj emisiji!



Zbog ubrzanog otvaranja gospodarstava, potražnja za dobrima i uslugama počela je rasti brže od očekivanog, što je stvorilo veliki pritisak na cijene. Hoće li inflacija biti prolaznog karaktera ili će postati dugoročni problem, Informer ima odgovor!



Virusna pandemija iz dana u dan ostavlja posljedice na hrvatsko gospodarstvo, a mjere Vlade koje su umjerene na kratkoročnu financijsku pomoć za dio pogođenih djelatnosti mogle bi dovesti i do ugroze 7000 do 10 000 tvrtki. Kako bi se to moglo odraziti na mirovinski sustav otkrio nam je ekonomski analitičar Vuk Vuković.



I ovaj tjedan donosimo Vas jedno od obrtničkih zanimanja koji opstaju zahvaljujući tradiciji. Iako to ne bi pomislili, mogućnost uokvirivanja slika nije dostupna u svim hrvatskim gradovima. Stoga smo posjetili jedan od najstarijih obrta u Zagrebu u kojem se radi na starim strojevima, a uža specijalnost je i pozlata okvira.



Što je zajedničko Lani Jurčević, Franu Laušu i Maši Zibar. Osim što su uspješni i mladi ljudi, također su i popularni influenceri. Postaje li ovo zanimanje prava profesija i trebamo li imati više razumijevanja? Pogledajte u Informeru.



Prateći potrebe postojećih klijenata, ali i nadogradnjom svoje ponude proizvoda i usluga za nadolazeće klijente, Sberbank je otvorila novu poslovnicu u središtu Osječko baranjske županije.



Njeno zanimanje možda nije toliko traženo, ali svi ga trebaju. Ona je financijska savjetnica koja nam je udijelila zlatno financijsko pravilo o raspolaganju novcem, ali i sama otkrila na što ulaže i troši. Gošća ovotjedne rubrike moj novac je Biserka Cvijetinović.



Što je financijsko nasilje, ima li ga u Hrvatskoj te zašto ljudi češće razgovaraju o seksu nego o novcu odgovaraju stručnjaci, ali i građani.

Emisiju "Informer" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju