Više saznajte u ovotjednoj emisiji Informera.

Sigurno ste već čuli da gotovo polovica tvrtki koje posluju u Hrvatskoj ne bi ponovno izabralo Hrvatsku kao mjesto ulaganja. Razlozi su korupcija, kriminal, visoko porezno opterećenje, neučinkovita javna uprava i nepostojanje pravne sigurnosti. No ima i gorih vijesti. Stagnirajući, izgubili smo 26 milijardi eura potencijalnoga BDP-a. Informer otkriva imamo li ikakve šanse stići druge zemlje.Priča o pomicanju granice umirovljenja na 67 godina još nije završena. Podosta je tu rupa i to je, među ostalim, istraživala i prošlotjedna emisija. Ovotjedna emisija propituje kakve su šanse da mirovinu ostvare slobodni umjetnici i koji su kriteriji da doprinose za njih plaća država.

Električni automobili još nisu uobičajena pojava na našim cestama, no broj im stabilno raste. Ono što bi ubrzalo rast svakako su punionice kojih uz autoceste ima premalo. No uskoro će se i to promijeniti, do početka sezone vožnja prema Splitu, uz nekoliko novih punionica, bit će bezbrižna.

Prošlotjedna emisija pokazala je primjere žena koje su napustile korporativne karijere i pokrenule vlastite biznise, a ovotjedna emisija ide korak dalje i pokazuje što se krije iza blještavila njihova uspjeha. Barijere su velike za sve, no često su i veće upravo zato što je riječ o ženama.'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu Novoj TV i nedjelju na Doma TV-u. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju