Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Nakon gotovo desetljeća povećava se blagajnički maksimum. Koliko? Ovisi o veličini tvrtke. Što to konkretno znači? Ništa osobito ili se s tom informacijom ne ide pred kameru. Zašto? Doznajte u priči Martine Marčinko. Pogledajte što vas očekuje u emisiji:Više od osam godina prošlo je od kolektivne tužbe potrošača u slučaju Franak, a javnost i dalje ne zna u kojoj je fazi ova presuda, naročito ako govorimo o korisnicima euro i kunskog kredita. Jesu li banke uistinu svjesno nudile kredite u švicarskim francima potrošačima, otkrio nam je ekonomski analitičar dr.sc. Andrej Grubišić?

Digitalna forenzika bavi se pronalaskom podataka u digitalnom obliku. Analiza digitalnih tragova, računalna i kibernetička sigurnost, zaštita na internetu, ali i zaštita autorskih prava – širok je spektar područja djelovanja koja su u današnjem vremenu itekako potrebna.

Sjevernoatlantski, poznatiji kao NATO, vojno politički je savez. No koliko ima gospodarstva u njemu, slabi li na važnosti i koja je njegova trenutna uloga, istražujemo u Informeru.

Mnogi studenti umjetničkih akademija za razliku od strukovnih škola nemaju prikladnu pripremu za tržište, stoga se oni samostalni koji uvelike ovise o suradnji s nadležnim institucijama, a koje se financiraju javnim novcem, moraju suočiti s činjenicom da iste ne raspisuju natječaje! Trebamo li se zabrinuti za budućnost nadolazećih umjetnika?

Emisiju "Informer" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju