Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Već je sada jasno da će obnova Zagreba ići puno sporije od očekivanog. Brojni građani su razočarani, a ne znaju ni kako dobiti kredite od banaka za investicije. Pogledajte što vas očekuje u emisiji:

 

Koja je razlika između dopuštenog i prešutnog prekoračenja - posljednjih je dana pitanje svih pitanja. Tko je što smio učiniti, tko je zakasnio i kakvo je mišljenje građana o temi koja se direktno tiče njih 850 tisuća, koji jesu u minusu, doznaje ekipa Informera.

 

Prije više od mjesec dana došlo je do urušavanje dijela ateljea akademskog kipara Ivana Kujundžića - greškom investitora. Kako se snalazi u svom prostoru te jesu li ga posjetile nadležne institucije, pogledajte u Informeru.

 

M plus Grupa jedna je od vodećih neovisnih tvrtki za eksternalizaciju poslovnih procesa u jugoistočnoj Europi. Uz tim koji broji više od sedam tisuća stručnjaka, iz godine u godinu šire svoje poslovanje u različitim industrijama.

 

Iz zagrebačkog Sopota javljaju se ljudi iz New Yorka, Dubaija i Singapura, a nije riječ o veleposlanstvima. Kako, zašto, odakle ideja, ali i financije, otkriva najbolji učitelj geografije na svijetu i gost rubrike Moj novac - Dejan Nemčić.

 

Da je teško naći dobar posao i radnika u Hrvatskoj već znamo, nedostatak je ponude, ali i kvalitetne radne snage. No što kada su u pitanju bivši zatvorenici ili odslužitelji uvjetne kazne, kako pronaći posao i osigurati sve potrebno za život? Odgovore smo potražili u Probacijskom uredu Zagreb II.

Emisiju "Informer" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju