'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV.

Korištenje energije biomase, osim što omogućava učinkovito zbrinjavanje otpada i proizvodnju energije uz minimalan utjecaj na okoliš, pruža i mogućnosti za otvaranje većeg broja radnih mjesta. 'Informer' provjerava je li to slučaj i u Hrvatskoj.


Svatko tko pokreće biznis zna da je prvi korak udovoljiti nečemu što se zove 'minimalni tehnički uvjeti'. Vremena su modernija, ali hrvatski su propisi nepromjenljivi poput stijene. 'Informer' donosi priču o tome koje prepreke treba preskočiti dok se biznis tek gradi, a koje kada se cijela priča jednom pokrene.



Krediti poduzećima već se godinama ne odobravaju tempom kao prije krize, prije svega zato što su poduzeća prezadužena. Kako banke to računaju? Kako poduzeća i prije apliciranja za kredit sama mogu znati imaju li ga šanse dobiti ili je zaduženost prekoračila granične pokazatelje? Ekipa 'Informera' donosi odgovore.



Koja je roba danas najskuplja? Informacija. Ali ne bilo koja nego upravo ona prava, jedina, među 2 trilijuna gigabajta podataka koji nam se svakodnevno obruše na glavu. Kako biznis može odabrati tu pravu informaciju i profitirati s njom?



Odnedavno imamo i e-poreznu. Očekivali bismo da je za poduzetnike sve omogućeno elektronski, no ipak nije. Primjerice, kod povrata PDV-a samo je jedan maleni korak moguće napraviti virtualno, za sve ostalo treba 'cipelcugom' do fizičke zgrade. Gledatelji imaju priliku doznati više u ovotjednom izdanju 'Informera'.




'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju