'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV.

U vremenima slabe naplate najvažnije je dobro provjeriti bonitet tvrtke s kojom želite poslovati. Upravo tome služe objave podataka o poslovanju. No kakvog smisla imaju objave ako one najmanje pola godine kasne za kalendarskom godinom? 'Informer' istražuje zašto je to tako i može li se tomu doskočiti.

Mnogi će maturanti iz raznih razloga pauzirati godinu. Neki će raditi, neki će se posvetiti sportu, a neki će možda tražiti sretnije opcije u inozemstvu. Kakva su, u takvim slučajevima, njihova zdravstvena prava? Mnogi, naime, ne razmišljajući, ostanu bez zdravstvenog osiguranja.

„Brzo, kvalitetno i povoljnije“ mantra je modernih kupaca, koji se stoga sve češće okreću kupnji preko Interneta. Čak i kada je hrana u pitanju. Ne samo zato što je sve manje vremena za odlazak u gužvu tržnica nego i zato što više ne znamo što je ondje doista domaće. Je li online doista sigurnije?


 

Internetskim se putem kupuju i kriptovalute, alternativni digitalni novac. Ima ih više od 700, a popularnost im raste kao rudnicima zlata u vrijeme zlatne groznice. Može se brzo i mnogo zaraditi, ali i izgubiti. Što sve trebate znati o kriptovalutama, a niste pitali? 'Informer' donosi odgovore.

 

Svaki poduzetnik zna da najprije prodaje sebe, a tek onda svoj proizvod ili uslugu. Međutim, proizvodi se danas uglavnom prodaju kao brend. Bez toga je teško izdvojiti se u gomili istih ili sličnih. Ekipa 'Informera' odgovara na pitanje kako brendirati proizvod i kako prevaliti put proizvoda od kupcima nepoznatoga do prepoznatljivog.


 

'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju