Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Povećanje gospodarske vidljivosti regije, prostor za manifestacije i sajmove te promicanje poduzetništva samo su neki od ciljeva gospodarskog centra u Osijeku. Svečano potpisivanje ugovora za ovaj važan projekt zabilježila je kamera Informera.

Hrvatska još uvijek zaostaje kada je riječ digitalizaciji poslovanja, no virusna pandemija pokazala je koliko se brzo postojeći sustavi mogu povezati te ubrzati procese. Jedan od ključnih faktora uspješne digitalizacije je edukacija građana i primjena vještina u praksi.

Sberbank neprestano nadograđuje svoju ponudu proizvoda i usluga, otvarajući nove kanale i ugovarajući nova poslovna partnerstva. U lepezi ponude svojim klijentima, malim i srednjim poduzetnicima omogućila je novu online uslugu za otvaranje poslovnog računa.

Zlato je uvijek bilo jedno od najcjenjenijih financijskih sredstava zbog svoje vrijednosti i bogate povijesti. U usporedbi s novčanicama i kovanicama, zlato je tijekom godina sačuvalo svoju vrijednost. Kako investirati u zlato i kada je to najbolje uraditi pogledajte u priči naše Anite Suknjov.

Dok se većina građana veseli odlasku u mirovinu, ne vesele se njenom konačnom iznosu. Stoga treba voditi računa prilikom odabira mirovinskog osiguravajućeg društva. Upravo Reiffesien mirovinsko osiguravajuće društvo na raspolaganju je više od 18 godina svojim klijentima te je pouzdan partner za sigurnu isplatu mirovine.

Prvi hrvatski start up jednorog započeo je s radom, upravo u njihovom poduzetničkom inkubatoru. Što sada rade, ima li zainteresiranih i kakva je Pula po pitanju poduzetnika doznajte u priči o Istarskoj razvojnoj agenciji.

Emisiju "Informer" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju