'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu na Novoj TV i nedjelju na Domi TV.

Posljednjeg tjedna kolovoza, 'Informer' donosi pregled priloga kojima je ekipa emisije nastojala zakopati dublje, pogledati iz nekog drugog kuta ili ukazati na nešto što drugi nisu vidjeli.

Zagreb ima novog-starog gradonačelnika, ali i prastare dugove izvan kontrole. Barem kada je riječ o holdingu. 'Informer' istražuje - znamo li i nakon lokalnih izbora koliko je stvarno dužan i u što su utučeni ti krediti?

Ništa više transparentnosti nije bilo ni u slučaju Snježne kraljice. Koliko stvarno stoji snježno-sportska prezentacija grada i ima li ikakva ekonomskog rezona biti jedini preostali grad s utrkom u njegovu središtu? Vrijeme je za pitati se ponovno istu stvar, jer za 2018. Bandić najavljuje novi, još skuplji, spektakl.

Odnos klijenta s bankom nikad nije jednostavan, no obrtnici vjerojatno prolaze najteže muke. Naime, uvođenjem SEPA-e, jedinstvenog europskog sustava plaćanja, mnogim su obrtnicima banke zatvorile minuse i kartice. Novinari 'Informera' odgovor su doznali mjesecima nakon emitiranja priloga.

Nitko osim 'Informera' nije zamijetio, no iznutra se u zagrebačkoj Hitnoj pomoći kuhalo prilično burno. I to među vozačima. Zbog Vladine uredbe i koeficijenta složenosti poslova vozači sanitetskoga prijevoza ostali su podosta kraće plaće u odnosu na kolege koje gospodare volanom vozila hitne pomoći. Problem do danas nije riješen.

Agrokor će još dugo puniti medijski prostor, ponajviše raspletom događanja. No malo se tko pita tko je sve odgovoran za nastajanje takvog megalomanskog slučaja. 'Informer' se pitao. U medijima će se također možda postaviti to pitanje sada kada se pronosi informacija o tome da će Ivica Todorić tužiti hrvatsku državu.

'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu 26. kolovoza na Novoj TV i nedjelju 27. kolovoza na Domi TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju