Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Skraćeno radno vrijeme, a ista plaća. Island, Španjolska, Japan i Njemačka samo su neke od zemalja koje su tvrtkama omogućile prelazak na četverodnevni radni tjedan. Po ovom modelu poslovanje je prilagodila i jedna hrvatska tvrtka još 2018. godine, a kakvi su rezultati doznajte u Informeru. Hrvatska je tijekom proteklih 7 godina uspjela iskoristiti svih 10 milijardi i 700 000 milijuna eura koje joj je Europska Unija stavila na raspolaganje iz fondova, no dosad je isplaćeno tek 39% tog iznosa. Kako ubrzati proces isplate sredstava korisnicima i tko najviše iskorištava europske fondove doznajte u Informeru.

Društveni su mediji svakodnevica, a mnogima i unosan oblik zarade. Je li jedna loša objava možebitni otkaz, jesu li sve društvene mreže iste i zna li ih svatko koristiti samo su neke od tema koje istražuje Informer. Dolaskom hladnijih dana obrtnicima koji izrađuju odjevne predmete od krzna kreće sezona, a jedan od vodećih smješten je u samom središtu Zagreba te je i član Svjetske krznarske organizacije. Donosimo Vam priču o još jednom obrtu koji se prenosi s generacije na generaciju.

Otvorila je tvrtku netom prije prvog zatvaranja gospodarstva, no sada ima posla i više nego što je mogla zamisliti. Čime se bavi Ena Rajić, kako zarađuje, na što troši te može li se od smijeha živjeti otkrila je u rubrici Moj novac.

Emisiju "Informer" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju