Više saznajte u ovotjednoj emisiji Informera.

Četiri kruga porezne reforme državu su stajala oko 9 milijardi kuna, za koliko je olakšan stisak poreznih obveznika. O tome što o tim krugovima i samoj brojci misle stručnjaci i poslovna zajednica saznajte u emisiji – s naglaskom da su svi složni kako problem nikada nije bio u prihodima, osim u vrijeme krize, nego u rashodovnoj strani koja raskošno raste svih ovih desetljeća, u potpunome neskladu sa stvarnošću.



Kažu da trenutno u jednoj godini potrošimo resursa za gotovo dvije planete. Nema sumnje da previše trošimo i da je moderno potrošačko društvo stajalo glave više od polovice životinjske populacije. Informer istražuje što bi se dogodilo da prestanemo trošiti na sadašnji način? Može li uopće svijet kakav poznajemo funkcionirati bez potrošnje? I, ako ne može, kako dalje?

Treće izdanje HUP-ove konferencije Digitalna Revolucija usmjerilo se na značaj promjena koje donose digitalne tehnologije i odgovor na pitanje zašto ona ne može zaobići niti jednu tvrtku. Ona koja se ne digitalizira, umire.
Mnogo je razloga zašto je tome tako, a sve doznajte u emisiji.



Njezino je lice mjesecima zvučalo poznato kada je prolazila kroz transformacije u pjevačkom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' i u istome odnijela pobjedu. No, Maja Bajamić u Informeru je ipak u malo drukčijem izdanju. Rodna Splitska gruda ili Zagreb, obvezujući pjevački ugovori ili financijska nestabilnost, novac, karijera i basnoslovne zarade za jednu noć samo su neke od tema o kojima je razgovarala u rubrici Moj novac.



'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu Novoj TV i nedjelju na Doma TV-u. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju