Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Svjetska tržišta, ekonomije, ali i njihovi dionici doživjeli su značajne promijene uslijed pandemije COVID-a 19. Jedna od takvih promjena pogodila je i sektor platnog prometa. Jesmo li u prošloj godini plaćali više karticama ili gotovinom i hoće li to prouzročiti kakve dalekosežne posljedice?  

Plaćali gotovinom ili karticama - odjeća - osobito ona svečanija, nije prioritet. Je li to dovelo do punih skladišta kod nas i što će se dogoditi s neprodanom robom ? Informer ima odgovor!

Nastavljamo sa savjetima za male I srednje poduzetnike. Ovaj put doznajemo kako uz pomoć kriznog menadžmenta prepoznati krizu, s njom se suočiti I na koncu izaći iz iste.

Istraživanje tržišta prvi je i nezaobilazan korak ka uspješnosti projekta, a toga su bili svjesni i u SM razvojnoj agenciji SI-MO-RA, kada su pokretali poduzetnički inkubator PISMO. Danas u Novskoj obuku polazi peta generacija dizajnera videoigara , a sama uspješnost provedbe osigurala je SIMORI titulu najbolje Europske razvojne agencije.

 

I ove godine Nova Tv i Spar Hrvatska nastavljaju poduzetničku priču u sklopu projekta Startaj Hrvatska. Prijave za drugu sezonu su u tijeku , a više o sudjelovanju i kako je ono promijenilo njegovu poduzetničku priču otkrio nam je pobjednik prve sezone Goran Čipčić.

 

U trenucima kada je nužno pružanje hitne pomoći važno je u blizini imati educiranu i stručnu osobu upravo zato Jadrolinija je obučila članove posade koji prometuju na trajektim, katamaranskim i brodskim linijama i osigurala sigurnost putnicima do dolaska hitne pomoći.

Emisiju "Informer" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju