Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Putničkim agencijama prošla godina je bila nepostojeća, no ove se godine Hrvati malo pomalo odlučuju na putovanja. Promet lagano raste, ali ne kao prije. Gdje se najviše putuje i možemo li očekivati i postsezonu saznajte u Informeru.



Od ideje do realizacije - patentiranje nekog proizvoda. Iako nije česta praksa u Hrvatskoj, polako raste interes za njime. Može li netko kopirati vašu ideju i kako ju zaštititi, pogledajte u Informeru.



U vrijeme virusne pandemije došlo je do povećanja broja obrta u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Koliko taj podatak ohrabruje brine činjenica da učenici ne upisuju ova zanimanja u tolikoj mjeri. Zašto je to tako i trebamo li se brinuti otkrio je potpredsjednik Obrtničke komore Zagreb Antun Trojnar.



Posjetili smo posljednju videoteku u Zagrebu koja ima oko 20 tisuća članova i 16 tisuća filmova. Danas, kada nam je sve dostupno u dva klika mišem ljudi se ipak odlučuju vratiti u stara vremena i posjetiti videoteku te posuditi neki film.



U muzeju grada Rijeke mnogobrojni posjetitelji mogu pronaći presjek iz povijesti pomorstva koje je je bilo ključno ne samo za razvitak ovoga grada, već i za otoke u okruženju, a sve to zahvaljujući Jadroliniji.



'Svaka reklama je dobra reklama' i 'kupac je uvijek u pravu' već su postali ustaljeni izrazi u razgovoru, a čak ih se i u znanosti propituje. No je li doista tome tako doznajte u rubrici – Zablude.



Emisiju "Informer" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju