'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji.

Situacija s Agrokorom upućuje na pitanje - kakva je i postoji li uopće kaznena odgovornost menadžera? 'Informer' donosi primjere korupcije i pokazuje zašto se zakoni zaobilaze.Putovanje na Mars, baterije na zrak i nanostrojevi teme su razvijenoga svijeta. Istodobno, Hrvatska se bavi prošlošću. Sve dok društvo ne propituje zašto su nas Poljska ili Češka ostavile daleko iza sebe, ekonomija nema puno šanse. Detaljnije o usporednim brojkama 'Informer' donosi u komentaru urednice emisije, Gordane Gelenčer.Uloga je banke od vremena financijske krize, posebice kod malih i srednjih poduzeća koja uglavnom nemaju posebne financijske odjele, znatno veća od kreditne. Poduzetnici danas od banke očekuju besplatan financijski savjet ili pomoć u izradi poslovnoga plana. 'Informer' na primjeru pokazuje kako to funkcionira u praksi.

U više od 25 godina samostalnosti, država nije uspjela urediti tržište iznajmljivanja stanova. Zbog toga nam se događaju nevjerojatne stvari, primjerice, da najmodavac ne može podstanara izbaciti iz stana. A zakoni? Ekipa 'Informera' donosi više u ovotjednom izdanju emisije.Sport i biznis oduvijek se vole - nije tajna da sport, čak i vrhunski, teško može funkcionirati bez sponzora. Tako Hrvatska rukometna reprezentacija na listu sponzora dodaje i velike kompaniju Inu, s kojom će u borbu za medalje na europskome prvenstvu koje u siječnju počinje u Hrvatskoj. Gledatelji imaju priliku doznati više u 'Informeru'.

'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu 23. rujna na Novoj TV i nedjelju 24. rujna na Domi TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju