Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Ući ćemo u još jednu jesen, a nećemo riješiti problem blokiranih. Problem se pokušava riješiti i Zakonom o otpisu dugova fizičkim osobama, no izgledno je da ni on neće promijeniti ništa. Otpis dugova, naime, zadire u mnoge druge zakone i prava vjerovnika, među njima i gradova, odnosno lokalne samouprave.

Iako je najiščekivanija nagodba sklopljena, sudbina Agrokora daleko je od poznate. O tome što je sve pod znakom upitnika, ali i o tome kakva je sudbina naših mirovina te kakvu budućnost možemo očekivati s obzirom na vladine porezne i ine poteze, Informer doznaje od konzultanta Andreja Grubišića.

Svaka tvrtka ima šefa, ali nije svaki šef lider. Sve više kompanija u svijetu preferira upravo lidera, onoga tko ima viziju, tko motivira ljude, preuzima odgovornost, onoga tko ne govori 'ja' nego 'mi'. U Hrvatskoj, pogađate, uglavnom žive šefovi. Zašto?

Iako smo uvjereni da je drugdje trava zelenija, sve su češći primjeri naših iseljenika koji su svoju poslovnu i životnu sreću našli u povratku domaji. Informer kreće s miniserijom primjera povratnika koji su, unatoč čuvenoj hrvatskoj poslovnoj negostoljubivosti, ovdje pokrenuli uspješne biznise.Godišnji su odmori već počeli. Dok dio onih koji su u nekim drugim vremenima izgradili vlastite vikendice ne razmišlja o trošku ljetovanja, a drugi plaćaju itekako mnogo. Što je i gdje je jeftinije – u rubrici Moj novac.'Informer' donosi više u ovotjednoj emisiji u subotu 14. srpnja na Novoj TV i nedjelju 15. srpnja na Domi TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju