'Radujem se novim izazovima i zadacima koji me čekaju.'

Dino Goleš, novinar s višegodišnjim iskustvom u televizijskom novinarstvu, nova je snaga informativnog programa Nove TV. 26-godišnji Čakovčanin diplomirao je novinarstvo pri Fakultetu političkih znanosti. Još tijekom studija, iskustvo je stjecao na Televiziji Student, a kasnije i u informativnom programu HRT-a.

„Iznimno me veseli što sam postao dio najjačeg informativnog programa u Hrvatskoj. Smatram to velikom prilikom za iskorak u svojoj novinarskoj karijeri, s kojim dolazi i obaveza prema gledateljima koji već godinama prepoznaju rad najboljih novinara u zemlji. Upravo zato mi je i čast što će uz njihova imena u Dnevniku Nove TV biti upisano i moje. Vjerujem da ću svojim višegodišnjim iskustvom u radu na televiziji i novim idejama pridonijeti redakciji te opravdati povjerenje urednika i kolega koji su me odmah prihvatili kao dio tima. Radujem se novim izazovima i zadacima koji me čekaju“, poručio je Goleš.

Goleš je karijeru televizijskog novinara započeo 2015. godine na Televiziji Student kao novinar, urednik i voditelj različitih studentskih emisija. Uskoro prelazi na HRT gdje radi kao novinar za Dnevnik, Studio 4, Regionalni dnevnik, Hrvatsku uživo i Zagrebačku panoramu te kao voditelj i urednik emisija za HRT4 – Vijesti, Studio 4 i Govornica. Osim toga, radio je i kao videonovinar za emisiju Labirint.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju