Ne propustite pregršt zabavnih tema!

IN magazin i ove blagdane donosi pregršt zabavnih tema, a tijekom ovih blagdana voditeljice emisije Nove TV vidjet ćemo u nešto drugačijem okruženju. Renata Končić Minea i Mia Kovačić najave priloga vrijedne novinarske ekipe najgledanijeg lifestyle magazina snimat će na raznim lokacijama diljem Zagreba, i to u prigodnom blagdanskom okruženju. Već danas će najnovije showbiz i lifestyle vijesti Minea najaviti izvan studija.

Današnja emisija donosi reportažu s koncerta Jelene Rozge u Areni Zagreb. Priredila je ondje pravi spektakl i još jednom pokazala da je majstorica dobre zabave. Ovaj koncert karijere emotivno je doživjela i Jelena pa je bilo i suza na pozornici.

Božićni koncert ''Želim život'' na Novoj TV ponovno je ujedinio Lijepu našu. Zapjevali su Gibonni, Prljavo kazalište i Miroslav Škoro, a do sada je prikupljeno je više od 640 tisuća kuna za rad zaklade Ana Rukavina. Dojmove nakon ovog emotivnog koncerta otkriva Anina majka Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade.

Božićni izlog Saše Šekoranje s nestrpljenjem se očekuje. Raskošna božićna bajka ovih je dana najfotografiraniji izlog u Hrvatskoj. Kako mu je pošlo za rukom prolaznicima oduzeti dah, gledatelji imaju priliku saznati u današnjoj emisiji. Ne propustite intervju s glumicom Katarinom Baban, pobjednikom devete sezone Supertalenta, te novi recept kojeg donose Tatjana i Mišel koji će u društvu gledatelja IN magazina pripremiti pastrvu u umaku od bijelog vina.

Ne propustite IN magazin nakon Vijesti u 17 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju