'Skrivena kamera' IN magazina sve je popularnija!

'Skrivena kamera' IN magazina do sada je već do suza nasmijala brojne gledatelje kroz protekla tri tjedna, a sve veću popularnost postiže i na društvenim mrežama. Kako izgleda glumačka audicija Jana Kerekeša pod budnim okom skrivene kamere, što se dogodi kad vam Jan povjeri dijete na čuvanje, a što se dogodi kad psić proguta mobitel, situacije su kojima smo do sada svjedočili gledajući zabavnu 'Skrivenu kameru'.



Navedeni video klipovi su na Facebook stranici IN magazina, koja broji oko 55.000 fanova, pogledani čak više od 181.000 puta, te su ukupno dobili više od 1.400 reakcija.

Danas gledatelji IN magazina imaju priliku pogledati kako izgleda kada Jan slučajnim prolaznicima ponudi sudjelovanje u nagradnoj igri, ali pri tome ujedno i provjeri koliko su ljudi zapravo pohlepni, te može li ih novac međusobno posvaditi.



Koga je sve ovoga puta 'uhvatila' skrivena kamera, kako su prolaznici reagirali kada su saznali da se zapravo radi o dobro smišljenoj spački, tek ćemo vidjeti u sljedećem izdanju 'Skrivene kamere' danas u IN magazinu na Novoj TV u 17.30 sati.

Propuštene epizode 'IN magazina' pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju