Ekipa IN magazina odlučila je vama posvetiti posebne minute

Svi smo u svojim domovima, a do svojih prijatelja, članova obitelji, kolega, možemo samo online ili telefonskim putem. Životi su nam se promijenili, mnogi od nas fizički su daleko od brojnih članova obitelji i prijatelja. Zbog izolacije i propisanih mjera zaštite od trenutne pandemije, većini je upravo televizijski program prozor u svijet. Ekipa IN magazina odlučila je baš vama, koji ste svakodnevno uz omiljenu emisiju posvetiti i posebne minute. Ako onima koji vam nedostaju želite poslati poruku ohrabrenja, reći da ih volite, ili pak želite samo pokazati kako provodite vrijeme u svojim domovima IN magazin je tu za vas. Svoje video poruke šaljite u inbox Facebook stranice IN magazina, a oni će biti objavljeni u emisiji.

Upute za snimanje videa:
Video snimite mobitelom, digitalnim fotoaparatom ili kamerom. Kako bi snimke ostale stabilne, poduprite fotoaparat dlanom i uhvatite ga s bočne strane. Snimajte horizontalno, a ne vertikalno. Zasloni računala, TV-a, itd. su horizontalni, a ne vertikalni, a vertikalni video ne koristi prostor ispravno – ostavlja dosta neiskorištenog prostora na bočnim stranama. Ne snimajte video pri slabom osvjetljenju i nemojte okrenuti kameru mobitela prema jakom izvoru svjetlosti. Svakako nemojte postaviti rezoluciju snimanja na najveću moguću jer će video biti prevelik za slanje.

Upute za slanje videa:

Video možete poslati jednostavno i besplatno koristeći stranicu: https://wetransfer.com/. Odaberete besplatnu verziju i izaberite način dijeljenja: link. Link s kojeg možemo preuzeti video nam pošaljite putem Facebook stranice IN magazina, preko inboxa.

GDPR upute:
Putem Facebook stranice IN magazin pošaljite link za video koji ćemo emitirati u emisiji IN magazin.

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (OUZP), potrebna nam je Vaša privola, odnosno potvrda da nam dajete privolu za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka, a koji se prikupljaju za NOVU TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, kao Voditelja obrade osobnih podataka, u svrhu emitiranja videa u emisiji IN magazin.

Vaše podatke obrađujemo na temelju privole i čuvamo ih najduže tri godine osim ukoliko ranije povučete danu privolu. Privolu u svakom trenutku možete povući kontaktirajući našeg službenika za zaštitu podataka.

Uskrata privole odnosno povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade podataka koji su uz vašu suglasnost obrađeni do trenutka kad ste uskratili daljnju privolu. U slučajevima kada od vas tražimo osobne podatke kako bismo ispunili svoje zakonske ili ugovorne obveze, ustupanje tih podataka je obvezno. To znači da u slučaju da ne dobijemo te osobne podatke, možda nećemo biti u mogućnosti voditi naš ugovorni odnos ni ispuniti naše obveze. U svim drugim slučajevima sami odlučujete o tome hoćete li nam dati svoje osobne podatke i niste nam ih dužni dati.
Vaša prava su: Pravo na pristup, Pravo na ispravak, Pravo na brisanje ("pravo na zaborav"), Pravo na ograničenje obrade, Pravo na prigovor, Pravo na prenosivost podataka

Ukoliko mislite da ne obrađujemo adekvatno vaše osobne podatke možete se obratiti nadzornom tijelu.

Također, želite li saznati nešto više o vašim pravima možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu podataka slanjem e-maila na adresuprivatnost@novatv.hr ili pisanim putem, na adresu sjedišta NOVE TV d.d.

Molimo Vas da otvorite i pročitate Obavijest o privatnosti https://novatv.dnevnik.hr/stranica/politika-zastite-privatnosti/ za korištenje Vaših osobnih podataka.

Nakon što ste informirani putem Obavijesti o privatnosti u kojima smo Vas upoznali s postupkom obrade i zaštite Vaših osobnih podataka molimo Vas da potvrdite da dajete privolu da se Vaši osobni podaci koje ste dostavili putem Vašeg videa koriste u svrhu emitiranja Vašeg videa u emisiji IN magazin tako da ćete svoje podatke (ime i prezime) navesti u inboxu Facebook stranice IN magazinai napisati privolu o korištenju istog u navedenu svrhu.

Propuštene emisije IN magazina gledajte besplatno na novatv.hr

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju