Novinarka IN magazina, Ivana Nanut, razgovarala je s Jasonom Priestleyjem u Monte Carlu gdje je on bio u ulozi predsjednika žirija tamošnjeg televizijskog festivala.

 I dok ga je u šali zvala 'gospodine predsjedniče', dobro raspoloženi Jason ispričao joj je raznorazne detalje iza kamere kultne serije, poput onog da su ju snimali u skladištima u getu gdje su se često pojavljivali i štakori. I sam je režirao 19 epizoda 'Beverly Hillsa', te je otkrio kako je producent serije Aaron Spelling bio vrlo 'štedljiv' (škrt).

Jason je za ulogu Brandona zaradio i nominaciju za Zlatni globus te iako mu je odlazak iz serije ostavio gorki okus u grlu, nastavio je i dalje režirati filmove i serije. Otkrio je i neke pikanterije iz svoje knjige 'Jason Pristley: Memoari' kada je tijekom najveće popularnosti posjedovao je 12 automobila, te kako je preživio noć u zatvoru gdje je završio zbog vožnje u pijanom stanju.

Danas kaže kako su mu obitelj i djeca nešto čime se najviše ponosi, te kako im nikada ne bi dopustio da se bave glumom: 'Ostanite u školi, to ću im reći!', Jason danas glumi u popularnoj seriji 'Private Eyes', a ovaj osobni intervju s njim nikako ne propustite pogledati IN magazinu na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju