Intervju s Thomasom Andersom ne propustite pogledati u srijedu 9. prosinca u IN magazinu u 17:30 sati na Novoj TV!

Thomas Anders i Modern Talking Band nastupit će 9. siječnja u KC Dražena Petrovića u Zagrebu. Tim povodom ekipa IN magazina posjetila je njemački gradić Koblenz gdje Thomas živi. Modern Talking vladali su pop glazbom jedno cijelo desetljeće i sa 150 milijuna prodanih albuma diljem svijeta postali jedan od najjačih europskih bendova 80-ih godina. Thomas je u intervjuu s novinarskom Ivanom Nanut otkrio kako se s Dieterom Bohlenom rastajao dva puta, ponajviše zbog njegova ega. Dieter je Thomasa u svojoj drugoj knjizi izvrijeđao, zajedno s ostalih 50-ak glazbenika. Thomas ga je, poput ostalih, tužio zbog klevete i dobio parnicu.

Za sebe kaže kako nikada nije bio buntovnik, da voli i živi za glazbu te da se nikada, u svojoj cijeloj karijeri, nije drogirao. Zahvaljujući hitovima poput "Brother Louie", "Cheri, Cheri Lady", "You're My Heart, You're My Soul", te solo albumima kaže kako ima više od 400 zlatnih i platinastih ploča.

U IN magazinu u srijedu, 9. siječnja ne propustite pogledati kako se Dieter prisjetio mode iz '80.-tih, kada je shvatio da je postao globalna zvijezda, sluša li 13-godišnji sin njegovu glazbu te zašto se, iako je svjestan "da se juha ne podgrijava", nakon prvog prekida s Dieterom Bohlenom 1987, ponovno sastao kao band Modern Talking, 1998. godine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju