Emir ih je najprije ostavio u čudu hipnotiziravši kokoš, a zatim je pod utjecaj hipnoze pala i Maja Šuput.

Četvrta po redu, ujedno i posljednja javna audicija za petu sezonu najpopularnijeg svjetskog talent showa, održana je proteklog vikenda, a brojni kandidati i ovoga puta oduševili su četveročlani žiri ''Supertalenta''.

Posebnu pažnju žirija tijekom ovog vikenda privukao je natjecatelj – iluzionist Emir Samardžić. Emir ih je najprije ostavio u čudu hipnotiziravši kokoš, a zatim je pod utjecaj hipnoze pala i Maja Šuput. Naime, kako je Maja otkrila da joj veliki strah utjeruju pernate životinje, iluzionist Emir ju je hipnotizirao te joj tako na ruku stavio „nevidljivu kokoš“.

„Ljudi ja bih stvarno voljela da svi ovo probate. Ovo je bilo toliko realno!“ kazala je Maja sva u čudu, a priznaje – nije joj bilo svejedno kada je otvorila oči. Kako izgleda hipnotizirana kokoš te kako je Maja reagirala nakon što je ona bila hipnotizirana, gledatelji će imati priliku vidjeti ove jeseni na Novoj TV.


Svakako zanimljiva točka na posljednjoj audiciji bila je ona natjecateljice Ivanke Španović iz Bjelovara čiji pas Bongo zna čitati i izvoditi računske operacije. Naime, Ivanka je sustavom eliminacije svom ljubimcu ponudila dva papira s odgovorima, od kojih je samo jedan točan, a on je šapom morao dodirnuti onaj točni te je Bongo svojom vještinom i točnošću impresionirao četveročlani žiri.

„Ovo nije dresura, ovo ispada da Bongo stvarno čita!“ oduševljena je bila Maja, a Martina je konstatirala da bi pas Bongo bio savršen peti član žirija.

Proteklog vikenda pred žiri se izredala i nekolicina mladih, entuzijastičnih i nadasve vrlo uspješnih streetworkoutera, a na sudjelovanje u ''Supertalentu'' ekipu pod nazivom Bar Saiyan nagovorio je upravo prošlogodišnji pobjednik showa, Petar Bruno Basić koji ih je i sam došao podržati.

Supertalent je mjesto gdje se snovi ostvaruju!“, kazao je Petar, a kome će se sve snovi ostvariti u petoj sezoni najpopularnijeg talent showa u svijetu, vidjet ćemo ove jeseni na Novoj TV.

Sudeći prema brojnim talentima koji su stali pred žiri, gledatelje očekuje vrlo uzbudljiva sezona ''Supertalenta''!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju