Ilija Babić u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Kao mali je lupao u lonce pa se dogodilo da sad opet lupa u lonce i želi pokazati da se bubnjevi mogu svirati na bilo čemu. Time se bavi već 6 godina. Ilija Babić šarmantni je bubnjar koji donosi sasvim drugačije zvukove. Tijekom audicijskog nastupa Fabijana je podsjetio na mlađe dane i posebno ga oduševio pa je od njega dobio zlatni gumb i izravni prolazak u polufinale.

Cijelo iskustvo koje je proživio na audiciji mu je kao san. Na ulici je slobodniji i tamo je kao doma. Nakon audicije mu je krenulo na bolje, istaknuo je da su ga ljudi počeli prepoznavati, pa čak i tražiti fotografiranje. 

 

 

"Apsolutno sam ponosan u svakom pogledu! Ono što se meni sviđa najviše je što si pokazao da u okviru zadane glazbe i dalje radiš čuda. Ti u tako malom stolčiću da te stave u Arenu u Puli ili u Londonu ti bi i dalje bio briljantan. Nemam riječi, nek nastave moji kolege", oduševljen je bio Fabijan.

"ovo je bilo točno onako kako sam očekivala. Izveo si možda samo malo više koreografirano. Svirka je bila sjajna, ljudima se sviđa. Napokon sam vidjela publiku. Ritam je bio sjajan. Imam jednu malu zamjerku Ilija - što si se ošišao. Baš mi fali ona tvoj čuperak. Ako može da pustiš kosu ako prođeš do finala", poželjela je Maja. 

"Ja stvarno mogu reći da mi je Fabijanov momak donio sreću i veselje. Jako mi se svidio nastup. Sad smo bili još bliže pa je bilo bolje za doživjeti. Dodao bih još da smo po standardima jer koristiš minimalan prostor, a i regionalno primjenjivo je jer ti sjediš, a ideš", istaknuo je Davor.

"Bilo mi je strahovito drago da smo imali priliku gledati te iz drugog kuta i da si nam bio bliže. Za tvoju vještinu osjetiti tvoj ritam i glas dok sviraš bilo je izvrsno. Ono što mi je najljepše je bilo ono što si bio još izloženiji u jednom kratkom momentu si bio potonuo u sebe i svoj svijet, ali brzo si se vratio. Drago mi je što si dobio zlatni gumb jer sam kroz tebe ja svoje neke grijehe iz prošlosti", poručila mu je Martina. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju