Nakon hit videa s prošlogodišnjim kandidatima, večeras stiže i novi nastavak s Eneom i njegovom djevojkom Ivanom!

Ulazimo u četvrti tjedan emitiranja "Survivora", a atmosfera unutar timova neupitno se zahuktava. Dosad su natjecanje napustili Enea i Mihalea iz plavog tima te Aleksa i Ana iz crvenog, a svaki tim dobio je i dva nova kandidata koji su tek proveli svoj prvi tjedan na otoku i sklopili prva prijateljstva. Nove epizode 'Survivora' gledatelji će idući tjedan moći pratiti u ponedjeljak, kada kandidate očekuje novi izazov za nagradu, a potom od srijede do subote kada će se doznati ishodi izazova za plemenske imunitete i novog duela.

Već večeras obožavatelje "Survivora" očekuje novi video na YouTube-u Nove TV u kojemu će bivši ovogodišnji kandidat Enea Tonsa i njegova djevojka Ivana Peček, natjecateljica prošle sezone, komentirati odnose unutar plavog tima i najnovije trzavice među kandidatima, prognozirati što će se događati u nadolazećem tjednu te reagirati na neke od najupečatljivijih trenutaka dosad. Kojeg kandidata Ivana i Enea sljedećeg vide u duelu, koga smatraju vođom, a koga najslabijom karikom, je li se Enea napokon najeo nakon povratka kući i još brojne druge zanimljivosti doznajte večeras u novom videu na YouTube kanalu Nove TV!

Prošlotjedni video u kojemu su aktualnosti u "Survivoru" komentirale prošlogodišnje kandidatkinje Nevena Blanuša i Nika Rakić postigao je izvrsne rezultate gledanosti na društvenim mrežama ostvarivši ukupno 200 tisuća videopregleda u tjedan dana na YouTube, Facebook, Instagram i TikTok kanalima! Od toga, samo na YouTubeu video je pogledalo 43 tisuće ljudi, dok su na Instagramu Survivora video isječci dosegli visokih 85 tisuća pregleda, a klipovi su na TikToku DNEVNIK.hr-a pogledani 41 tisuću puta.

Nema sumnje da su na društvenim mrežama kandidati "Survivora" pravi hit, a što će se sljedeće dogoditi u showu te koliko će Eneine i Ivanine predikcije o nadolazećem tjednu biti točne doznat ćemo uskoro!

Izvori: YouTube Analytics; Creator Studio; TikTok Analytics
Period: 18.3.2023. – 23.3.2023.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju