Ostali su dužni još od audicije

 Audicija im je prošla onako kako su se nadali – fantastično. Priznaju da bi bili još bolji kad ne bi morali raditi ostale poslove koje rade. Ono što zarade investiraju, a svoje slobodno vrijeme investirali su u pripremanje polufinalne točke. Ovog su puta nastup obogatili gradacijom – najprije red smijeha pa red straha i na kraju – senzacija.

„Bilo je humoristično pa strašno“, potvrdio je njihovu zamisao Fabijan. „Dečki, malo ste ludi, ali zato vas volimo!“, rekla im je Maja. „Meni nije bilo tako sjajno kao na audiciji“, započela je Martina: „Opasni dio je bio izvrstan, ali prekratak.“, zaključila je.

Ibrahim je 30-godišnji akrobat koji dolazi iz Albanije. Kad je imao 10 godina roditelji su imali želju upisati ga na balet, ali njemu se nije svidjela ta ideja. Nakon završene cirkuske akademije krenuo je ozbiljnije u taj svijet i uskoro je bio glavni i najbolji cirkusant u Nacionalnom cirkusu Albanije. Imao je jako dobrog učitelja i njemu duguje sve što danas jest. Uvijek ide na pobjedu pa tako i sada na Supertalentu. Uz njega kako na audiciji, tako i u polufinalu nastupa dugogodišnji prijatelj Sindi Faja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju