Uz prvu emisiju pete sezone gotovo 717 tisuća gledatelja

Prve nastupe osmero kandidata pete sezone popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pogledalo je ove nedjelje gotovo 717 tisuća gledatelja, a prva emisija ostvarila je 40 posto udjela u gledanosti.

Hit show Nove TV bio je jučer najgledanija zabavna emisija na svim televizijama, a gledaniji od njega bio je jedino Dnevnik Nove TV koji je ostvario 42 posto udjela u gledanosti.

Prva emisija zabavnog showa krenula je spektakularnom točkom bivših natjecatelja, odnosno svih dosadašnjih pobjednika showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Nakon što smo Nives Celzijus, Damir Kedžo, Saša Lozar i Mario Petreković vidjeli u sjajnim transformacijama i uživali u njihovom uvodnom zajedničkom nastupu u kojem su bili transformirani u Coolia, Britney Spears, Eltona Johna i Tinu Turner, oni su zauzeli svoje pozicije za stolom žirija, vratili se u ''prvobitno'' stanje i prva emisija je mogla i službeno krenuti.



Osam fantastičnih izvedbi redale su se jedna za drugom, a pobjedu prve emisije odnijela je Aretha Franklin, odnosno Maja Bajamić koja je ocjenjena kao najbolja transformacija prve epizode. Maja je prošla zahtjevnu fizičku transformaciju, a pjesmom ''Think'' osvojila je i svoje kolege natjecatelje i žiri. Zahvaljujući Majinoj pobjedi Nova TV će 10 000 kuna donirati udruzi ''Ljubav na djelu'' iz Zagreba.

Izvor podataka: AGB Nielsen;
Razdoblje: 18.03.2018.;
Ciljna skupina: 4+

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju