Gledatelji će u koncertu moći uživati pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sat.

I ove godine u utorak, 18. prosinca, u 21 sat na Trgu bana Josipa Jelačića, Zaklada Ana Rukavina i Nova TV organiziraju humanitarni koncert i akciju Želim život kojima se prikupljaju sredstva za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina. Za dobro raspoloženje tijekom koncerta bit će zadužena poznata voditeljska lica Nove TV, a građane će na niskim temperaturama zagrijati poznati hitovi Psihomodo Popa, Tonyja Cetinskog, Indire Forze, Domenice, Maje Šuput, Željka Bebeka, Detoura, Franke, Begina, Vigora, Zaprešić Boysa, Marka Kutlića i Lidije Bačić.

Svi oni koji tu večer neće moći biti na glavnom zagrebačkom trgu, moći će uživati u njemu pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sat. Gledatelje će kroz emisiju voditi Marija Miholjek, Petar Pereža, Mia Kovačić i Dorijan Elezović.



Tijekom koncerta bit će aktivan i call centar u prostorima kavane Johann Franck gdje će se ugledna lica iz hrvatskog javnog života javljati na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija. Građani rad Zaklade mogu podržati već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000. Cijena poziva iznosi 5kn (+ PDV), a pozivi građana na humanitarni broj bit će mogući tijekom cijelog prosinca.



Koncert se održava u sjećanje na Anu Rukavinu Erceg i dvanaest godina od njenog preranog odlaska te kao zahvala svima koji su se tijekom ovih dvanaest godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade. Ime je dobio po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije dvanaest godina tada 29-godišnja Ana uputila najbližim prijateljima. Njezin se poziv ubrzo proširio i ganuo hrvatsku javnost koja je ponovno pokazala kako ima veliko srce. Ana je, nažalost, prije dvanaest godina izgubila bitku protiv bolesti, ali ne i životnu bitku. U nasljeđe nam je ostavila plemenitu misiju – da pomognemo teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu.

Poznata televizijska lica poslala su pozivnicu svima da se pridruže na koncertu:






Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju