„Što se zaista krije iza političkih odluka, i kako se one uopće donose?"

Ususret ovogodišnjim parlamentarnim, predsjedničkim te izborima za europski parlament, Nova TV donosi novi format čiji je zadatak gledateljima otkriti kako politika, ali i političari, funkcioniraju iza kulisa. U utorak, 27. veljače, s početkom u 11 sati, na portalu DNEVNIK.hr gledamo premijerno izdanje podcasta „Krešendo“ u kojem će jedan od najjačih domaćih političkih reportera, Hrvoje Krešić, ugostiti dva poznata i iskusna političara: Gordana Marasa i Darka Milinovića.

„Što se zaista krije iza političkih odluka, i kako se one uopće donose? Kako postati saborski zastupnik, kako zastupnik u Europskom parlamentu, a kako predsjednik Republike? Kako se kroji državni proračun, a kako vodi politička kampanja? Ovo su samo neka od zanimljivih pitanja na koja ćemo odgovore dobiti u podcastu i to izravno od najmoćnijih i najpoznatijih hrvatskih političara, a saznat ćemo i njihove osobne priče koje dosad još nismo imali prilike čuti“, najavio je Krešić.

„Krešendo“ će se prenositi uživo na portalu DNEVNIK.hr i društvenim mrežama Nove TV, a bit će dostupan i na platformama YouTube i Spotify. Najzanimljivije dijelove prikazat će i središnja informativna emisija Dnevnik Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju