Obje utakmice, koje će se održati 8. i 11. listopada, izravno prenosi Nova TV i portal gol.hr

Nakon uspješno odigranih utakmica u rujnu, kada je hrvatska reprezentacija osvojila sedam bodova protiv tri najteža protivnika u skupini H, Vatrene u ovom mjesecu očekuju dva nova izazova. Prvo će se u gostovanju u Larnaci susresti s reprezentacijom Cipra, i to u petak 8. listopada, a tri dana nakon toga, u ponedjeljak 11. listopada, na osječkom će stadionu ugostiti ekipu Slovačke. Obje utakmice, s uvodnom emisijom koja starta u 20 sati, izravno prenose Nova TV i portal gol.hr.

Urednik i voditelj studijske emisije za utakmicu Cipar-Hrvatska, Milan Stjelja, najavljuje dinamični nogometni tjedan. „Nije prošlo ni punih mjesec dana od posljednjeg druženja uz hrvatsku nogometnu reprezentaciju i kvalitetne berbe bodova u rujnu, a već nas očekuju nove dvije utakmice Vatrenih. Sa 7 osvojenih bodova protiv najjačih suparnika (Rusije, Slovačke i Slovenije), Hrvatska je ostala na prvom mjestu svoje kvalifikacijske skupine s 13 bodova i boljom gol razlikom od Rusa koji imaju jednak broj osvojenih bodova. Hrvatska će u petak gostovati na Cipru protiv momčadi koja je Dalićevu ekipu dobro namučila u 2. kolu na Rujevici, a lako neće biti u 'uzvratu'“, komentirao je Stjelja kojem će se u petak u studiju pridružiti sad već standardni dvojac stručnih komentatora: Robert Jarni i Aljoša Vojnović. U sklopu emisije, kreativni dvojac Vlado Boban i Stipe Antonijević prezentirat će Cipar na jedinstveni, humoristično-informativni način.

Utakmicu će u prijenosu komentirati Željko Vela, a gledatelje nakon toga očekuje i nastavak studijske emisije u kojem će moći pogledati prve reakcije trenera Dalića i igrača te stručnu analizu igre koju su pokazali na terenu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju