Glumica hrvatskih korijena proslavila se neobičnim ulogama...

Udovac i otac osmero djece Frank Beardsley (Dennis Quaid) vraća se u rodni grad, gdje susreće svoju prvu ljubav, Helen North (Rene Russo). Helen je također udovica i majka je desetero djece.

Njih dvoje odmah osjete staru privlačnost i bez previše razmišljanja odluče se vjenčati. Međutim, njihova djeca potpune su suprotnosti pa nastaje pravi kaos kad se ove dvije obitelji spoje u jednu.

Jednu od glavnih uloga u filmu ima glumica Katija Mira Pevec. Rođena je 1988. u SAD-u, hrvatskog je i američkog porijekla. Majka joj se zove Michele, a otac Devor.

Postigla je zavidnu glumačku karijeru u kojoj se svakako ističe uloga u filmu "Tvoji, moji i naši". Osim u ovome, glumila je i u filmovima "Sleepover", "Eagle Eye" i tinejdžerskoj seriji na Nickelodeonu "Just for Kicks". Dok je odrastala, osim što se bavila glumom, pohađala je i pjevačke i plesačke satove.

Film "Tvoji, moji i naši" prvi je live-action film iz Nickelodeon produkcije koji je snimljen u širokom omjeru slike 2:35:1. Tako ne iznenađuje činjenica da je većina glumačke postave i sama dio Nickelodeon tima.

Obiteljski film "Tvoji, moji i naši" ne propustite pogledati u nedjelju u prijepodnevnom terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju