Glumica hrvatskih korijena proslavila se neobičnim ulogama...

Udovac i otac osmero djece Frank Beardsley (Dennis Quaid) vraća se u rodni grad, gdje susreće svoju prvu ljubav, Helen North (Rene Russo). Helen je također udovica i majka je desetero djece.

Njih dvoje odmah osjete staru privlačnost i bez previše razmišljanja odluče se vjenčati. Međutim, njihova djeca potpune su suprotnosti pa nastaje pravi kaos kad se ove dvije obitelji spoje u jednu.

Jednu od glavnih uloga u filmu ima glumica Katija Mira Pevec. Rođena je 1988. u SAD-u, a hrvatskog je i američkog porijekla. Majka joj se zove Michele, a otac Devor.

Postigla je zavidnu glumačku karijeru u kojoj se svakako ističe uloga u filmu 'Tvoji, moji i naši'. Osim u spomenutom filmu, glumila je i u filmovima Sleepover, Eagle Eye i megapopularnoj američkoj tinejdžerskoj seriji Nickelodeon. Osim glumačkog talenta, glumica je, dok je odrastala, pohađala i pjevačke i plesačke satove.

Film 'Tvoji, moji i naši' je prvi live-action film iz Nickelodeon produkcije koji je snimljen u širokom omjeru slike 2: 35: 1. Uz navedeno ne iznenađuje činjenica kako je velika većina glumačke postave i sama dio Nickelodeon tima te je glumila u istom.

Obiteljski film 'Tvoji, moji i naši' ne propustite pogledati u nedjelju u popodnevnom terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju