Početak kvalifikacijskog ciklusa za EURO 2020.

U četvrtak, 21. ožujka, Vatreni će se pod vodstvom Zlatka Dalića na zagrebačkom Maksimiru u prvoj utakmici kvalifikacija susresti s reprezentacijom Azerbajdžana, koju od veljače vodi hrvatski stručnjak Nikola Jurčević, kojemu će ovo biti službeni debi na novom poslu. Od 20:15 na rasporedu je posebna studijska emisija s analizom i gostima, u kojoj će Milan Stjelja ugostiti bivše hrvatske reprezentativce, Matu Bilića i Marija Stanića koji će u studiju davati stručne komentare i analizirati utakmicu uz pomoć dinamične i inovativne tehnologije. Izravan prijenos utakmice između Hrvatske i Azerbajdžana gledatelji će moći pratiti od 20:45 na Novoj TV i portalu GOL.hr, a kroz atraktivan prijenos igre na terenu gledatelje će voditi iskusni komentatori Željko Vela i Saša Lugonjić.



Uoči početka kvalifikacija izbornik Zlatko Dalić ima dosta problema. Dva udarna krila, Ivan Perišić i Ante Rebić, nedavno su zamijenjena na utakmicama svojih klubova zbog ozljeda, dok je Dejan Lovren je suspendiran zbog provokacija. Na lijevom beku nema Ivana Strinića zbog problema sa srcem, a ni teže ozlijeđenog Josipa Pivarića, koji je u procesu rehabilitacije. Po prvi će put u redove hrvatske A reprezentacije uključen biti i Bruno Petković, kojeg je izbornik pozvao nakon ozljede Marka Pjace. Kvaliteta je na strani Hrvatske, ali činjenica je da njihov izbornik jako dobro poznaje reprezentaciju, dok Dalić smatra da ne bi trebalo doći do većih problema.

Sve ovisi o nama, kako se mi postavimo i kako pokažemo kvalitetu. Mislim da imamo kvalitetu i da neće biti velikih problema, ako budemo ozbiljni. Imat ćemo podršku i navijanje cijelog stadiona, treba biti samo strpljiv dok ne zabijemo gol i paziti se kontri i polukontri“, rekao je izbornik Zlatko Dalić gostujući nedavno u Dnevniku Nove TV. Tri dana nakon ove utakmice Vatreni će u drugom kolu gostovati u Groupama Areni u Budimpešti protiv reprezentacije Mađarske, a sve novosti o reprezentaciji možete pratiti na portalu GOL.hr i sportskom dijelu Dnevnika Nove TV.

Specijalna emisija počinje u četvrtak, 21. ožujka u 20:15, a utakmica Hrvatska-Azerbajdžan na rasporedu je od 20:45 na Novoj TV i GOL.hr-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju