Hrvati su još jednom pokazali da se utakmice Vatrenih ne propuštaju.

 Sinoćnji prijenos utakmice UEFA Lige nacija između Hrvatske i Francuske u prosjeku je gledalo gotovo 760 000 ljudi, što je najgledaniji program dana na svim televizijama u Hrvatskoj s ostvarenim dosegom od gotovo 1 290 000 gledatelja te udjelom u gledanosti od 54,8%

Nova TV bila je izbor najvećeg broja televizijskih gledatelja i u petak kada je utakmica između Austrije i Hrvatske pratio gotovo svaki drugi gledatelj te je ostvarila doseg od gotovo 1 070 000 gledatelja.
Utakmice emitirane na Novoj TV bile su gledanije za 139% u odnosu na prvog konkurenta u slotu. Obje utakmice nalaze se u top 10 emitiranih TV formata ove godine, utakmica Hrvatska – Francuska nalazi se na petom mjestu, a utakmica Hrvatska – Austrija na sedmom.
Gledatelje je kroz igru na Poljudu, ali i u osječkom Gradskom vrtu vodio Željko Vela, dok je Saša Lugonjić u studiju, zajedno s nogometnim stručnjacima Aljošom Vojnovićem i Robertom Jarnijem, prije i nakon utakmice analizirao postave reprezentacije i njihovu igru.

Nakon susreta s Austrijom te s Francuskom, Dalićeva momčad nastavlja s natjecanjima u sklopu UEFA Lige nacija. Pred Vatrenima su dvije nove prilike da se dokažu. Tako će u Kopenhagenu, u petak 10. lipnja odmjeriti snage s domaćinom Danskom, a tri dana kasnije, u ponedjeljak 13. lipnja čeka ih revanš protiv Francuske u Parizu. Obje utakmice će se prenositi uživo na Novoj TV i portalu gol.hr s početkom u 20:45, uvodni emisiju pratite već u 20:00 nakon Dnevnika Nove TV.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 04.06.2022.- 07.06.2022.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju