Ovo je prvi nastavak filma kojeg je Jennifer Aniston ikada napravila i može se reći, nije pogriješila.

Jennifer Aniston i Jason Bateman vraćaju se na ekrane u hit komediji 'Kako se riješiti šefa 2'. Ovo je prvi nastavak filma kojeg je Aniston ikada napravila i može se reći, nije pogriješila.

U ovom urnebesnom nastavku filma iz 2011. godine, Nicku (Jason Bateman), Daleu (Charlie Day) i Kurtu (Jason Sudeikis) dosta je tuđeg šefovanja, pa odluče postati sami svoji šefovi i pokrenuti vlastitu tvrtku.



Međutim, naiđu na prepreku kad ih prevari lukavi ulagač. Prevareni i očajni, njih trojica stoga smišljaju novi plan – otet će ulagačeva odraslog sina i u zamjenu tražiti vraćanje kontrole nad svojom tvrtkom.

Uloga koja privlači najviše pozornosti je ona koju igra Jennifer Aniston. Glumica se u nastavak vraća kao zubarka koja je ujedno i nimfomanka. Obično ovakve uloge liječnika 'ljigavaca' igraju muškarci i to je prema Aniston, vrlo zanimljivo. Upravo činjenica da je žena u takvoj, rekli bismo napasnoj ulozi, je oslobađajuća i definitivno nešto što nismo navikli gledati.

U intervjuu za ABC News izjavila je kako je zaista sretna što se vratila jer na filmu radi sa Batemanom- dugogodišnjim prijateljem i glumačkim kolegom iz tri filma: 'Pratimo međusobni ritam i već znamo što će funkcionirati. Poznajemo se više od 20 godina'. Aniston već zna, kako kaže, procijeniti po Batemanovom pogledu koja rečenica je dobra, a koja nije.

Također, kaže kako se ova uloga kosi sa svakim atomom njenog bića te da je upravo zato to toliko zabavno. 'Za mene je posao iz snova igrati to čudovište' – izjavila je glumica.

 

'Kad bi dr. Julia upoznala Rachel (iz kultne serije Prijatelji) pojela bi ju. Rachel bi otrčala plačući iz prostorije' – izjavila je Aniston.

Nema minute filma da nije bar jedna šala izrečena i gotovo je nemoguće ostati ozbiljan gledajući ga. U videu pogledajte koliko je tek onda bilo teško snimiti ga...

Film 'Kako se riješiti šefa 2' ne propustite pogledati u utorak u večernjem terminu na Novoj TV!
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju