Thomas Douglas stvorio je svoje kriminalno carstvo. Život u zločinu prestao ga je privlačiti te razmišlja o povlačenju.

U filmu 'Gospodar zločina' glavnu ulogu tumači Steven Seagal, a ovo je ujedno i njegova četvrta suradnja s redateljem Keonijem Waxmanom. Steven Seagal američki je akcijski filmski glumac, redatelj, majstor borilačkih vještina i glazbenik. 

Film prati Thomasa Douglasa, šefa podzemlja koji je stovrio ogromno kriminalno carstvo. Zločini i takav život su ga prestali privlačiti, pa je počeo razmišljati o povlačenju. 

Istovremeno, pojavljuje se ambiciozni kriminalac Iceman koji nastoji zasjesti na tron. Jedni prijatelj kojeg Douglas ima je njegov štićenik i plaćeni ubojica, no i on ima svojih osobnih problema i dilema.

Osim Stevena Seagala, koji se najbolje snalazi upravo u ovakvim akcijskim nastupima, u 'Gospodaru zločina' glume i Ving Rhames ('Pulp Fiction','Mission Impossible'), Danny Trejo ('Machete', 'From Dusk Till Dawn') te relativno nepoznati Ben Foster, koji se istinski istaknuo svojom ulogom.

Napetu akciju 'Gospodar zločina' ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju