Nedavni događaji su ih natjerali da preispitaju sve u što su do sada vjerovali.

Ranko i Tomo nikada nisu mogli pronaći zajednički jezik. Voljeli su istu ženu, borili se na suprotnim stranama i uvijek se smatrali neprijateljima. Ranko je činio sve kako bi uništio Tominu sreću. 

Njihov odnos se nije promijenio ni kada su saznali da su braća. Štoviše, to saznanje ih je samo još više udaljilo. Međutim, izgleda da braću nesretni događaji koji su ih obojicu snašli sve više približavaju. 

Ranko je postao suosjećajniji kako je saznao da će postati otac. Shvatio je da je dijete jedina stvar oko koje se vrijedi boriti do kraja i zbog koje vrijedi riskirati i vlastiti život. 

Tako je Ranko Tomi, iako neizravno, dopustio da  odvede Mašu iz vile natrag kući. Tomo je shvatio da je Ranko zaista zavolio Mašu pa mu je dopustio i da se oprosti s njom kada je odlazila iz Vrhovca.

Tomo je počeo vjerovati kako je Ranko nevin. Prisjetio se djetinjstva s Rankom u Domu i rekao Sonji kako nije više nije siguran vjeruje li u to da je Ranko ubojica. Sonja ga je zatim utješila govoreći mu da će se morati pomiriti s istinom, kakva god ona bila.

Ranko i Tomo imaju jednog zajedničkog neprijatelja: Dominika. Iako je Ranko isprva odbio Tominu pomoć, uvidio je da samo zajedno mogu pokušati stati na kraj Dominiku.


 

Ranko i Tomo se više ne bore jedan protiv drugoga. Sada su, kako bi zaštitili one koje najviše vole, odlučili udružiti snage i dati sve od sebe kako bi osigurali budućnost svoje djece.

Braća su počela pokazivati kako je moguće prijeći preko mržnje i grijeha iz prošlosti. Važno je samo da imaju zajednički cilj, a Ranko i Tomo se u tome razumiju. Jer ljubav prema obitelji, osobito djeci, može poraziti svu mržnju i sukobe iz prošlosti.

 

Hoće li Tomo i Ranko izgraditi bratski odnos?

glasova:

 

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju