Vesna Slavica: ''Tada je žiri s mojim izborom jela smatrao da igram na sigurno''

 Pred budno oko i zahtjevno nepce žirija kojeg čine Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić, stat će novi kandidati u još jednoj audicijskoj emisiji MasterChefa. Prva od njih bit će Vesna Slavica iz Bilica kod Šibenika. Vesna je računovotkinja koja je i prošle godine bila u MasterChefu. ''Tada je žiri s mojim izborom jela smatrao da igram na sigurno. S obzirom na to da sam računovotkinja, to je sigurno - ja igram na sigurno'', rekla je. Dodaje kako se tijekom cijele godine pripremala za novu priliku i da jelo koje će predstaviti žiriju ima mnogo tehnika. ''Moja inspiracija za kuhanje je moj vrt'', ističe Vesna.

Mladi Marko Cvitanović koji ima četvero djece, žiriju će se predstaviti s jabukom na poriluku kuhanom na vinu, a priprema im i još pokoje iznenađenje. Po zanimanju je barmen, ali zbog bakine kuhinje od koje je puno naučio, volio bi biti kuhar. Iako mlad, Marko je već imao podosta životnih problema te se u komuni liječio od ovisnosti. Hoće li uspjeti zadiviti žiri svojim jelom, vidjet ćemo uskoro.

Od žirija će svojim jelom pregaču pokušati dobiti i Ivona Milaković koja se prijavila u MasterChef, jer je htjela iskušati svoje kulinarske sposobnosti pred kamerama. Istaknula je kako je sve što je naučila o kuhanju, naučila gledajući MasterChef.

Maja Kelemen iz Zagreba, službenica je u pravosudnoj policiji. Trenutačno privodi fakultet kraju, a u slobodno vrijeme pleše na šipci. ''Tu sam baš svoja, prepustim se sebi, svom tijelu svom umu, ne vidim nikoga'', kaže ona. U MasterChef se prijavila zbog stjecanja novih iskustava. ''Volim kuhati i kuhanje je moja strast'', napominje Maja. U sljedećoj emisiji vidjet ćemo jesu li njezine kulinarske vještine dovoljne da impresioniraju Stjepana, Damira i Melkiora.

I Manuel Crnobrnja svoje će mjesto u MasterChefu pokušati dobiti jednim mesnim jelom. O teletini koju želi poslužiti žiriju razmišljao je, kaže, čak tri mjeseca.

Sasvim drugačijim namirnicama, nepca žirija pokušat će pridobiti novinarka Ana Braškić. ''MasterChef je za mene prilika da okrenem stranicu u svom životu'', rekla je. ''Kuhinja je za mene mjesto koje me ispunjava i opušta. Kuhanje mi je antistres terapija'', kaže ona te dodaje da bi voljela proći audiciju bez da se osramoti.

Imat ćemo prilike upoznati i Milana Perneka koji za sebe kaže da je obiteljski čovjek. ''Sin od 14 godina mi je najkritičniji. Nema jela kojem neće naći zamjerku'', ispričao je Milan te otkrio kako ga je upravo taj sin prijavio u MasterChef. Milan je inače doktor znanosti i bavi se zaštitom šuma od nametnika.



Pregaču će svojim kulinarskim vještinama pokušati zaraditi i Luka Marin, inženjer proizvodnje i termotehnike. ''Prilično sam uporan, a smatram da sam i pragmatičan'', kaže on za sebe. Za žiri će pripremati svinjski file u začinskom bilju s prilogom od mrkve te kremi od celera i kisele jabuke.



S rižotom će pred žiri doći i studentica psihologije Ecia Novaković. ''Nadam se da će moj rižoto biti dovoljno dobar za prolaz'', rekla je Ecia. Motivacija za kuhanje joj je tata koji je zbog prirode posla proputovao cijeli svijet. ''Kad se tata vrati s broda, donese nove začine i svaki put smo probavali nešto novo'', ispričala je.

Nove zanimljive kandidate i njihova jela ne propustite večeras u  21.25 na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju