Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Bit ćeš moja'.

Dok se Kemal trudi odagnati sive oblake koji su se nadvili nad Nihan, Emir čeka i proživljava najteže trenutke u svom životu.

S druge strane,Nihan i Kemal proživljavaju dan koji nikada neće zaboraviti. Kako vrijeme odmiče, Nihan sve više gubi svoju snagu. Čini joj se da je postalo nemoguće čvrsto stajati pred Kemalom i ne slomiti se.

Dok Emir pokreće svoj tajni plan, Kemal razmišlja o učinkovitijem načinu da razuvjeri Nihan. Krene u akciju koja će okončati njegovo ljuto neprijateljstvo s Emirom. Emir je pred teškom odlukom nakon što vidi Kemala kako stoji s pištoljem u skrovitom kutku kuće. Htio ili ne htio, mora prihvatiti Kemalov prijedlog da raščiste račune.

Kemal postavlja uvjete za igranje turske verzije ruskog ruleta. Pucat će jedan u drugoga, a ta bi igra mogla eliminirati jednoga od njih. Nihan ne zna da se Kemal nalazi u toj kući. Kemal pokušava shvatiti čime je Emir zaprijetio Nihan. Tijekom te istrage Kemal doznaje za jedno od najčuvanijih imena.

 


Istodobno, Vildan zaboravi na obećanje koje je dala Ozanu kako bi se vratio kući. Sumnjičava je prema Zejnep i zbog toga je odluči pritisnuti uza zid. Vildan poziva Zejnepine roditelje na večeru.

Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju