Nakon 'Despacita' s kojim je Matko Knešaurek pobijedio u sedmoj epizodi showa očekuje nas još jedna glazbena uspješnica!

Prošloga tjedna utjelovila je legendarnog Dalibora Bruna, a ove nedjelje Ana Vilenica postat će mlada pjevačica Camila Cabello.

Ana će izvesti veliki hit ''Havana'', a evo što misli o tome: ''U posljednjih par godina slabo pratim pop kulturu pa nisam znala tekst ove pjesme, ali sam je čula na radiju. Jako mi se sviđa i zaista bih željela da dobro odradim ovaj nastup'', ispričala je.

''Meni je prekrasna ova pjesma, jako je lijepa izvođačica, lijepa boja glasa i lijepo pjeva. Nju je lijepo gledati, vidjet ćemo hoće li mene biti lijepo gledati'', rekla je Ana i dodala kako ju najviše plaši imitiranje glasa ove mlade pjevačice.

via GIPHY

Ističe kako će joj najteže biti uhvatiti plesne korake, a spot joj se jako sviđa.''Ima teatra tu i napravili smo situaciju iz spota. Imam bojazan od plesa i pjevanja. Nisam u kondiciji da izvedem onako kako bi ja htjela, ali sam to prihvatila'', rekla je.

via GIPHY

Ana dodaje kako se unatoč svemu veseli i koreografiji: ''Pomogao mi je Mario Jukić koji je predivan i divno mi je s njim raditi. Mislim da s takvim partnerom sigurno nisam plesala barem deset godina, ako ne i više. Taj dio procesa mi je bio najljepši''.

Do sljedeće nedjelje prisjetimo se Anine transformacije u Dalibora Bruna! 

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju