Večeras doznajemo tko ulazi u finale showa 'Ženim sina?'

Večeras u 'Ženim sina?' doznat ćemo koje djevojke ulaze u samo finale showa. U večerašnjim eliminacijama, Igor će morati birati hoće li eliminirati Josipu, Višnju ili Hanny, a čini se kako će mu ta odluka biti teža nego ikada.Kako je već priznao da gaji romantične osjećaje prema Višnji, odveo ju je u šetnju ne bi li se uvjerio osjeća li i ona to isto prema njemu. Međutim, Višnjin odgovor bio je sve samo ne onakav kakvome se nadao. „Osjećam da sam dobila ono po što sam došla. Meni je bilo iskustvo da se izložim.“, rekla mu je iskreno Višnja, na što joj je Igor odgovorio: „Smatram da je to bilo nepošteno od tebe, jer ušla si u show s tom namjerom i znala si da će se kroz show s moje strane razviti neki osjećaji i da će se projicirati na mene, ušla si svjesno!“Igor je dodao kako je pomalo razočaran jer je vjerovao kako Višnja ima iskrenije namjere od onih da samu sebe upozna u showu. „Trebala si znati da su ljudski životi u pitanju, a ne doći se samo igrati.“, inzistirao je Igor.

Hoće li Višnjino priznanje biti i njezina svojevrsna eliminacije te koje djevojke će drugi kandidati poslati kući, a koje u finale, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Ženim sina?'

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju