Veliki uspjeh videa showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

Tri videa iz najgledanijeg zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ovoga su tjedna u trendingu na YouTubeu. Nakon što je posljednja dva tjedna svojim nastupima oduševila publiku i dospjela na trending, Lu Jakelić ovoga je puta transformacijom u Billie Elish opet među omiljenim videima korisnika YouTubea. Lu kao Bille Eilish s pjesmom Bad guy je trenutno osma na trendingu.



Na trendingu top 10 videa se još uvijek čvrsto drži njezin nastup u kojem je utjelovila Severinu na kojem je izvela baladu ”Dobrodošao u klub”, a zatim energičnu pjesmu ”Tarapana”, a video se odmah potom našao i na samom vrhu pregleda na YouTubeu.



Transformacija u senzualnu Severinu i ove je nedjelje bila pun pogodak, ovoga puta za natjecateljicu showa Marinu Orsag i gosta iznenađenja, pobjednika prve sezone showa Maria Petrekovića. Njih dvoje na pozornici su izveli duet Borisa Novkovića i Severine ''Tko je kriv'', a taj video nastup Marine i Maria je trenutno deveti najgledaniji video na You Tubeu u Hrvatskoj. Severinu je imitirao Mario koji ni nakon nastupan nije izašao iz ''uloge'', pa je tako sa žirijem cijelo vrijeme komunicirao imitirajući Severinu.

Pobjednička transformacija Maria Valentića u Alku Yagnik također se našla u trendingu, u top 10.



Veliki uspjeh videa showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' imaju i na ostalim društvenim mrežama – na Facebooku je prošlog tjedna bilo 620 tisuća video pregleda, dok ih je na TikToku bilo 250 tisuća.

 Novu epizodu najzabavnijeg showa pogledajte ove nedjelje kada Lu Jakelić dolazi u ulozi Zlatka Pejakovića. Lana Klingor Mihić transformirat će se u Seala. Marina Orsag ulazi u ulogu mlade pjevačice Tones and I. Fabijan Pavao Medevšek će biti Lenny Kravitz, dok ćemo Nedu Parmać gledati u izdanju seksi Shakire. Siniša Ružić utjelovit će legendarnog Elvisa Presleya, a Marko Braić dobit će dvostruku ulogu Maluma & Gims. Mario Valentić pjevat će s gostom iznenađenja, i dok će on biti Lil Nas X, gost ovotjedne emisije bit će Billy Ray Cyrus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju