Nova serija Nove TV oduševila gledatelje!

Nova TV proizvodi najbolji i najgledaniji zabavni program i ove jeseni, a osim rezultata gledanosti prvih nastavaka četvrte sezone reality showa 'Farma', o tome svjedoče i podaci gledanosti prve epizode nove dramske serije 'Zlatni dvori'.

Premijernu epizodu nove serije Nove TV ovog utorka pogledalo je više od 680 tisuća ljudi, a ova epizoda je ostvarila visokih 41,4 posto udjela u gledanosti. U prvoj epizodi serije koja nas radnjom odvodi u srce Slavonije gledatelji su imali priliku upoznati neke od glavnih živopisnih likova koje utjelovljuju poznata glumačka imena poput Milana Štrljića, Ecije Ojdanić, Duška Valentića, Petre Dugandžić, Roberta Kurbaše, Dijane Vidušin, Mladena Kovačića, Danka Ljuštine, kao i Katarinu Baban i Matka Knešaureka čija se glumačka kemija osjetila već u prvoj zajedničkoj sceni.


Reality show 'Farma' je i sa svojom trećom epizodom također ostvarila sjajne rezultate, pa je tako u utorak uz farmere bilo više od 615 tisuća ljudi, a ovaj nastavak ostvario je 37,5 udjela u gledanosti.

Druga najgledanija serija je bila turska uspješnica 'Ponovno rođen' uz koju je bilo više od 435 tisuća gledatelja, a ovaj nastavak ostvario je 34,7 posto udjela u gledanosti. Osim zabavnog, Nova TV iz dana u dan potvrđuje da ima i najbolji i najgledaniji informativni program.

U TOP 3 najgledanijih programa bio je tako i Dnevnik Nove TV uz kojeg se informiralo više od pola milijuna ljudi, a emisija je ostvarila 37,2 posto udjela u gledanosti.


Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 06.09.2016.
Ciljna skupina: 4+

Pratite seriju #ZlatniDvori i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju