U ponedjeljak na Novoj TV!

Prekrasna ljubavna priča u hit seriji ''Ljubav osvetnika'', ispričana na povijesnim i atraktivnim turskim lokacijama s vrhunskom produkcijom i odličnim glumcima, vraća se na male ekrane. Nenadmašna romantična ljubav koja pronalazi svoj put unatoč zajednici koja osvetu stavlja na prvo mjesto, prošle godine osvojila je srca gledatelja, a sada dobiva nastavak koji će gledatelji moći pratiti u programu Nove TV u poslijepodnevnom terminu.

Bogat i naočit mladić Miran nakon osvetničkog pohoda na koji ga je uputila baka Azize, zaljubi se u zamamnu, ali naivnu Rejan, djevojku nad kojom je trebao izvršiti osvetu. Iz osvete se rodi ljubav kojoj ništa više ne može parirati, ali prepreke na putu u tradicionalnoj Turskoj i nepisani zakoni do kojih se drži u maloj sredini, sve su samo ne lagan izazov za ovo dvoje zaljubljenih ljudi. Podmetanja, zli jezici, teška prošlost koja opterećuje njihove obitelji otežavaju im zajednički život, ali oni su uporni u tome da ustraju u svom naumu ostvarivanja vlastite sreće.

U posljednjim epizodama prikazanima prošlo ljeto, mogli smo vidjeti kako Rejan sanja o životu koji slijedi, u kojem nema laži i osvetničkih planova, pa je od Mirana tražila da donese odluku vezanu uz njihovu budućnost. Miran, kojeg je baka osudila na to da toliko godina živi neki drugi život, iz rata za slobodu koji je započeo, izlazi kao pobjednik i Azizi Aslanbej kaže da odustaje od osvete. Azize Aslanbej gubi i zadnju trunku nade da će Mirana opet uspjeti uvući u svoj osvetnički plan, pa odlazi u Šadogluov konak kako bi vlastoručno izvršila osvetu. Dok Rejan i Miran s jedne strane čine korak u novi život u kojem nema osvete, a Azize Aslanbej s druge strane s ciljem izvršenja osvete gazi svoju zakletvu i dolazi u Šadogluov konak kako bi ispalila posljednji metak i vadi svoje posljednje adute, neočekivana vijest mijenja tijek svih događaja.

Kako će ljubavna priča, proklijala na tragovima tisućljetne povijesti Midjata, utjecati na sudbinu dviju obitelji? Hoće li uspjeti uživati u sreći koju su zaslužili? Ljubav na prvi pogled opet je stavljena na veliku kušnju.

Dok iščekujemo nove nastavke, prisjetimo se top 5 događaja serije ''Ljubav osvetnika'':

1. Nakon pomnog planiranja u konaku obitelji Aslanbei, Miran je proveo svoj osvetnički plan i na okrutan način ostavio Rejan koja je, nesvjesna svega što se događa, doživjela emocionalni slom:

2. Azize je na grobu svoga sina napokon izrekla koji su motivi njezine nemilosrdne osvete:

3. Bio je to jedan od najtežih odluka koje je donijela, ali kada je saznala istinu koju su joj dugo svi skrivali, Rejan zapravo i nije imala mnogo izbora. Nakon što je proživjela toliko drame odlučila se odvojiti od svih i krenuti za snovima:

4. Nakon mnogo godina Miran je naišao na vrpcu na kojoj se čuje glas njegove preminule majke Dilšah te saznao djelić istine o načinu na koji je Azize provodila svoju osvetu:

5. Miranova i Rejanina ljubav prebrodila je početne prepreke, nisu se dali zavarati. Nakon uspona i padova, napokon su imali trenutak sreće i bezbrižnosti. Pogledajte romantičnu scenu zaljubljenog para:

Nove nastavke turske uspješnice 'Ljubav osvetnika' pratite od ponedjeljka, 8. veljače od 18.15 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju