Otkrila u kakvom joj je sjećanju ostala Hrvatska.

Nakon Filmskog festivala Sundance u američkom gradiću Park Cityju, bivša kandidatkinja za predsjednicu Hillary Clinton posjetila je i onaj u Berlinu, kako bi promovirala dokumentarni serijal u četiri nastavka o svojem životu - od početka političke karijere pa sve do danas.

Redateljica Nanette Burnstein je imala potpunu slobodu tijekom montiranja 'Hillary', ali i u razgovoru s njezinim suprugom Billom te je 30 minuta dokumentarca posvetila nevjeri s Monicom Lewinsky. ''Bill je plakao. Bilo je zaista emotivno. Ispričao je zašto se to dogodilo, ali i koliko je to utjecalo na njihov brak'', rekla je redateljica koja je serijal sastavila od čak 35 sati intervjua s ljudima bliskima Hillary, ali i nikad prije viđenim videomaterijalima za vrijeme njezine predsjedničke kampanje.

Samo za IN magazin, novinarki Ivani Nanut Hillary je ekskluzivno otkrila kakvi su političari glumci, ali i u kakvom joj je sjećanju ostala Hrvatska. ''Zaista sam ponosna na njezin napredak u posljednjih 20 godina.''

Razgovor s Hillary gledatelji imaju priliku pogledati u petak 6. ožujka u IN magazinu na Novoj TV, istoga dana kada će se u Americi emitirati njezin dokumentarni film.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju