Sve se činilo odličnim, a onda...

Prije negoli je postao osvetnik, Buford Pusser bio je prilično ugledan čovjek. U svojoj mladosti igrao je košarku i nogomet, a kasnije se pridružio Zboru marinaca od kud je bio otpušten radi astme. Zatim se preselio u Chicago i postao lokalni hrvač. Time je zadobio lokalnu slavu i upoznao ljubav svog života, Pauline. 1959. su se vjenčali, a dvije godine kasnije preselili u Pusserovo rodno mjesto, Tennessee. Ondje se zaposlio kao policajac.

Nedugo u svojoj karijeri, Pusser je postao načelnik policije. Sa 27 godina promoviran je u šerifa, čime je postao najmlađi šerif u državi. Sve se činilo odličnim. Imao je ženu koju voli, posao u kojem je dobar te poštovanje naroda. Pusser se borio protiv mafije i činilo se kako je sreća na njegovoj strani. U rasponu od 3 godine preživio je 3 atentata, bio je nepobjediv. Sve do jednog kobnog dana.

Mafija je ponovo organizirala atentat na Pussera. Atentat u kojem je Pusser bio ozlijeđen, a njegova žena ubijena. Nakon ženine smrti Pusser se zakleo kako će osvetiti smrt svoje žene, pa makar mu to bilo zadnje što će učiniti.

Pogledajte kako Dwayne Johnson utjelovljuje Buforda Pussera u napetom akcijskom filmu „Razbijač“, snimljenom po istinitom događaju.

Nakon osmogodišnje službe u specijalnoj postrojbi američke vojske, narednik Chris Vaughn (Dwayne Johnson) vraća se u svoj rodni grad, tražeći posao u mjesnoj tvornici. Od šerifa doznaje da je tvornica zatvorena prije šest mjeseci i da je sad kockarnica Wild Cherry, čiji je vlasnik njegov bivši školski prijatelj Jay Hamilton (Neal McDonough), glavni izvor radnih mjesta i prihoda u gradu.

Chris odlazi kući i susreće svojeg najboljeg prijatelja, Raya Templetona (Johnny Knoxville), koji je organizirao utakmicu američkog nogometa sa svojim prijateljima. Nakon utakmice, Jay poziva Chrisa i svoje prijatelje da se na njegov račun otiđu zabaviti u kockarnicu, no kad Chris shvati da ih varaju, potuče se sa zaštitarima, koji ga zamalo nisu ubili. Kad se Chrisov nećak predozira amfetaminima koje su mu prodali zaštitari u kockarnici,

Chris shvaća da gradom vladaju mafijaši i korumpirani šerif te razbije kockarnicu i kriminalce. Poslije, na sudu obeća poroti i građanima da će se, proglase li ga nedužnim, kandidirati za mjesto šerifa i očistiti grad. Nakon toga šerif Chris Vaughn mora se boriti protiv organiziranog kriminala kako bi održao obećanje.

Film "Razbijač" ne propustite pratiti u subotu u večernjem terminu na Novoj Tv.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju