Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Helena Janjušević vraća se ulozi mentorice u "Plesu sa zvijezdama" nakon što je u prošloj sezoni završila na drugom mjestu, a u intervjuu za portal showbuzz.hr podijelila je svoje uzbuđenje uoči početka showa.

"Jaoooo, čim mi netko spomene Ples sa zvijezdama, ludilo me uhvati! Evo mini anegdota: u trupi mentora je plesni trener koji je bio aktivan u sličnom plesnom formatu prije puno godina, dok sam išla u srednju školu i samo sanjala o ovome, i u kratkoj pauzi između snimanja scena govorim mu kako smo moja mama i ja pratile i navijale za njega i tadašnju partnericu. Završimo razgovor, nastavlja se snimanje, a mene je uhvatio moment u kojem su mi se oči zacaklile od sreće i shvaćanja što se događa, shvaćanje da sad sam i ja tu. Ples sa zvijezdama je najjači plesni show format u Hrvatskoj, biti dio tako velikog projekta iznimno je zadovoljstvo i posebna prilika. Sretna sam sto me Nova TV ponovno pozvala da budem dio priče i jedva čekam novu avanturu", kaže Helena.

Helena će se treći put naći u ulozi mentorice u "Plesu sa zvijezdama". S Damirom Kedžom je 2019. iz showa ispala peta, u prošloj sezoni sa Sandijem Pegom zauzela je visoko drugo mjesto, a na portalu showbuzz.hr saznajte što joj je sada u cilju. 

 

 

Helena je rodom iz Pule, plesom se bavi od svoje 3. godine života, magistrica je kineziologije. Prva plesna tehnika kojom se počela baviti je jazz, zatim je nadograđivala znanje sa suvremenim, hip hopom, MTV-em i latin plesovima. Kao plesač sudjelovala je u svim sezonama showa Tvoje lice zvuči poznato i Supertalent kao dio plesnog ansambla i kao plesni trener, te je surađivala s poznatim pjevačima kao što su Severina (The Magic Tour), Indira, Franka, Danijela Martinović, Antonija Šola, Mario Roth, Petar Grašo, Lana Jurčević (koreograf na CMC), Dino Merlin (koreograf za spot za pjesmu „Mi“ i dva koncerta), Albina (svi nastupi i spot za pjesmu „La la love“), Milica Pavlović (koreograf i plesač na albumu), Maja Šuput (koreograf za koncert Maje Šuput u Areni... Helena voli izazove te se kontinuirano educira na raznim seminarima i radionicama. Radi kao vanjski suradnik/profesor na Kineziološkom fakultetu, na odjeljenju za izobrazbu plesnih trenera. Da nije plesač, vjerojatno bi bila veterinar ili arhitekt, kaže. Voli more i putovanja, a ono što ju najviše pokreće i motivira je kreiranje plesnih koraka, koreografija ili koncepata. Helena je 2019. plesala s Damirom Kedžom, dok je u prošloj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' došla do finala sezone sa Sandijem Pegom.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Pretprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju