Helena Janjušević mentorica je u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama".

 Helena je rodom iz Pule, plesom se bavi od svoje 3. godine života. Prva plesna tehnika kojom se počela baviti je jazz, zatim je nadograđivala znanje sa suvremenim, hip hopom, MTV-em i latin plesovima. Kao plesač sudjelovala je u svim sezonama showa Tvoje lice zvuči poznato i Supertalent kao dio plesnog ansambla, te je surađivala s poznatim pjevačima kao što su Severina (The Magic Tour), Indira, Franka, Danijela Martinović, Antonija Šola, Mario Roth, Petar Grašo, Lana Jurčević (koreograf na CMC), Dino Merlin (koreograf za spot za pjesmu „Mi“ i dva koncerta), Albina (svi nastupi i spot za pjesmu „La la love“)... Helena voli izazove te se kontinuirano educira na raznim seminarima i radionicama. Radi kao vanjski suradnik/profesor na Kineziološkom fakultetu, na odjeljenju za izobrazbu plesnih trenera. Da nije plesač, vjerojatno bi bila veterinar ili arhitekt, kaže. Voli more i putovanja, a ono što ju najviše pokreće i motivira je kreiranje plesnih koraka, koreografija ili koncepata.

 

 

"Toliko sam bila ushićena kada sam dobila THE POZIV od produkcije. Neizmjerno sam zahvalna i istovremeno ponosna što sam dio ovako lijepe priče, kvalitetne produkcije i sadržaja koji smatram da je zanimljiv svoj publici pred malim ekranima te daje prostora plesnoj umjetnosti", kazala je Helena za DNEVNIK.HR.

Otkrila je i kako teku pripreme i je li zadovoljna svojom zvijezdom.

"Definitivno ono što sam priželjkivala sam i dobila. Radišan, uporan, smiješan i imamo jako dobru komunikaciju. Treniramo svaki dan, slušam i pratim njegov napredak, ponekad je trening 'lakši' kako bi se tijelo brže regeneriralo, ali sve u svemu udaran je tempo i pazim ga. On je zaista plesni partner za poželjeti!" izjavila je.

"Na prvom mi je mjestu zadovoljstvo partnera s cjelokupnim procesom, da se osjeća dobro i otkriva nove vještine."

Ne propustite prvu emisiju uživo, 6.ožujka na Novoj TV, a ''Ples sa zvijezdama'' pratite osim na novatv.hr i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju