Ovog tjedna u 'Zlatnim dvorima' glumačkoj se ekipi pridružuje glumica Helena Buljan, i to u ulozi Irenine majke Helene.

Helena Buljan utjelovit će zanimljivu gospođu: koja pobjegne iz staračkog doma i uspješno šarmira Jozu i Holcera koji se krenu nadmetati za njezinu naklonost.

Petru curi rok za okladu, pa postaje nervozan. Sve će se dodatno zakomplicirati kada organizira snimanje spota za Neru, iako je predložio snimanje spota samo kako bi se što prije riješio Nere i kako bi se mogao posvetiti Ani. Međutim, Nera i Jan imaju druge planove kojima žele napakostiti Ani, a koji uključuju izazovnu haljinu i balegu. Joza će u međuvremenu donijeti odluku da Holcera skine s alkohola, no morat će se dobro potruditi jer Holcera nije lako prijeći.

Na početku tjedna, Irena će primiti uznemirujuće vijesti – njezina majka Helena (Helena Buljan) pobjegla je iz umirovljeničkog doma s grupom prijatelja i napravila tulum u vili! Nakon svih nevolja u koje je upala kao neka školarka, starački dom više je ne želi primiti natrag. Njoj to neće pasti nimalo teško. Baš naprotiv, nakon što je Vinko smjesti u ljetnikovac, vrlo će se brzo sprijateljiti s Holcerom i Jozom, a njezin mladenački šarm dovest će do rivalstva između dvaju starih prijatelja.

'Iako ima neke ozbiljne godine ona se s time ne miri i sticajem nekih obiteljskih okolnosti ona se nađe u tom selu u kojem se zbiva radnja. Zahvaljujući svome duhu i karakteru ona unese živost u selo, a pogotovo pomutnju među starijom populacijom, muškom starijom populacijom', rekla je Helena Buljan o liku koji utjelovljuje u Zlatnim dvorima.

Što će Holcer i Joza izvoditi kako bi šarmirali Helenu? Tko će napisati ljubavno pismo i potpisati krivu osobu? Hoće li Petar uspjeti skinuti Neru s vrata kad joj snimi spot za pjesmu? Zašto će Kata biti uvjerena da je Nikola želi izvesti na spoj? Ne propustite pogledati ovoga tjedna u seriji 'Zlatni dvori', od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

 

Pratite seriju #ZlatniDvori i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju